Перевезення кафе та ресторанів у Києві
Швидко і недорого допоможемо з переїздом Вашого закладу в будь-яку точку Києва.
ЗамовитиПеревезення кафе чи ресторану Києвом — процес дуже складний і трудомісткий. На відміну від звичайного житлового приміщення, у закладах громадського харчування зазвичай набагато більше крихких, дорогих та нестандартних за формою предметів. Це і посуд, меблі, кухонне обладнання, і незвичайні елементи інтер'єру.
Під час переїзду ресторану, транспортній компанії потрібно буде не лише доставити вантаж до пункту призначення, а й забезпечити збереження всього цього майна. Особливу увагу варто приділити великим та важким предметам – плитам, холодильникам чи столам. Їх транспортування та вантажно-розвантажувальні роботи вимагатимуть наявності досвіду та технічних засобів.
Крім того, переїзд кафе часто пов'язаний з необхідністю переміщення продуктів, що швидко псуються, і делікатесів. Це накладає додаткові вимоги щодо дотримання температурного та санітарного режиму. І тут у багатьох власників бізнесу постає питання: що краще, взятися за переїзд самостійно чи довірити вантажоперевезення досвідченішим фахівцям? Розберемося з цим детальніше.
Замовити переїзд ресторану чи впоратися самотужки?
Перевезти невеликий заклад можна і самостійно. Однак краще все ж таки замовити перевезення кафе або ресторану у досвідчених фахівців. Враховуйте при ухваленні рішення наступні мінуси самостійного переїзду:
- Персонал ресторану або кафе навряд чи має необхідні навички. Офіціанти та кухарі можуть чудово виконувати свою пряму роботу, але навряд чи впораються з вантажоперевезенням. Це зовсім інший вид діяльності, який потребує певної кваліфікації.
- Професійні кухонні меблі та обідні столи важать чимало. Фізичні навантаження при переїзді великі і можуть негативно позначитися на співробітниках. Втома та тремтіння в руках явно не підуть на користь обслуговування в новому місці.
- Потрібно правильно розрахувати обсяг майбутніх робіт. У закладах громадського харчування використовується величезна кількість різноманітного обладнання, меблів, посуду, кухонного начиння. Їх упаковка, навантаження та транспортування є процесом трудомістким.
- Відсутність відповідальних за псування майна. Через недосвідченість, співробітники ресторану можуть пошкодити або втратити дорогий інвентар. А ось професійні перевізники завжди несуть відповідальність і надають компенсацію у разі виникнення проблем.
Які особливості враховувати при перевезенні кафе з вантажниками?
Переїзд закладу громадського харчування — процес трудомісткий, що вимагає уваги до безлічі деталей:
- Професійне обладнання. У ресторанах та кафе використовується дорога професійна техніка - печі, плити, духові шафи, холодильники, посудомийні машини та системи вентиляції. Все це потрібно правильно відключити від комунікацій, частково демонтувати та надійно зафіксувати для транспортування. А на новому місці – змонтувати системи заново та запустити в роботу. Для таких операцій будуть потрібні спеціальні знання та навички, тому до вибору транспортної компанії краще підходити з особливою увагою.
- Великий обсяг крихких вантажів. Крім техніки, при перевезенні закладу потрібно буде забрати безліч посуду, келихів та тарілок. Також у дорогих ресторанах інтер'єр прикрашають люксові меблі, люстри та картини. Все це потрібно акуратно та надійно упакувати, оберігаючи від можливих пошкоджень. Посуд і келихи укладають у спеціальні ящики з перегородками, обгортаючи пухирчастою плівкою, а меблі та світильники упаковують у пухирцеву плівку та гофрований картон.
- Скоропсовані продукти. У холодильниках ресторанів та кафе зберігається безліч делікатесів, м'яса, риби, овочів та фруктів. Щоб вони доїхали на нове місце, може знадобитися спеціалізований автотранспорт з рефрижераторними камерами.
- Грамотне сортування вантажів. Щоб прискорити розвантаження на новому місці, важливо заздалегідь систематизувати маркування коробок під час переїзду кафе з вантажниками. Наприклад, зелений — кухонне начиння, синій — посуд, червоний — продукти, жовтий — меблі тощо. Таке сортування допоможе швидше знаходити потрібні предмети під час розпакування на новій адресі.
- Не завжди підійде для вантажоперевезення. Планувати переїзд краще на дні із мінімальним потоком клієнтів у закладі. Це дозволить знизити збитки від простою, а також виконати роботи у максимально стислий термін. Багато кафе та ресторанів вибирають для переїзду або вихідні, або період після обіду в будні.
Що потрібно перевезти при переїзді ресторану чи кафе?
Під час перевезення ресторанів та інших закладів громадського харчування потрібно буде перемітити на нове місце найрізноманітніший інвентар, меблі та побутову техніку:
- Зовнішню рекламу. Вивіски, банери та світлові короби потрібно акуратно демонтувати, завантажити у транспортний засіб та надійно закріпити всередині, щоб не пошкодити дороге рекламне обладнання.
- Системи кондиціювання та вентиляції, освітлювальні прилади. Їхній монтаж та демонтаж — теж завдання для кваліфікованих фахівців, тому важливо знайти дійсно досвідчену бригаду, яка спеціалізується на перевезенні кафе «під ключ».
- Кухонне обладнання. Бригада вантажників повинна якісно запакувати холодильники, плити, різноманітну кухонну техніку та начиння, включаючи найдрібніші предмети на кшталт ножів чи ложок.
- Меблі. Найчастіше столи, дивани та барні стійки, що використовуються у закладах, досить великогабаритні та важкі – їх потрібно вміти правильно демонтувати та надійно зміцнити у кузові.
- Елементи інтер'єру та декору, що створюють неповторний стиль закладу. Чи це етнічні мотиви, ретро чи дитячі казкові декорації — все це вимагає дбайливого пакування та транспортування.
Які послуги включає переїзд ресторану «під ключ»?
Якщо Ви замовили переїзд ресторану «під ключ», наші співробітники зроблять усю необхідну роботу, а Вам можна буде займатися іншими важливими справами. Послуга включає:
- Підготовка та пакування майна. Професійні вантажники уважно оглянуть усі приміщення ресторану, складуть докладні переліки майна, що перевозиться. Потім приступлять безпосередньо до упаковки: картини та дзеркала обернуть м'яким картоном та плівкою, предмети меблів зафіксують розтяжками всередині коробок, столові прилади та посуд розкладуть у спеціальні контейнери з перегородками.
- Демонтаж обладнання. Фахівці правильно відключать від мереж холодильне обладнання, системи вентиляції, кондиціонери, витяжки та іншу стаціонарну техніку відповідно до технічних вимог. При необхідності частково розберуть великі агрегати для зручності транспортування.
- Навантажувально-розвантажувальні роботи. Використовуючи спеціальні візки та підйомне обладнання, вантажники обережно винесуть майно та розмістять у кузові автомобіля з максимальною щільністю для економії місця. При цьому важковагові та негабаритні предмети надійно закріплять ременями, встановивши упори, щоб запобігти зміщенню та пошкодженню в дорозі.
- Розпакування та розстановка. Після прибуття на нове місце вантажники швидко розвантажать автомобіль, доставлять все майно всередину приміщення та акуратно розпакують. Після цього всі меблі та побутова техніка, а також елементи декору будуть розставлені на потрібні місця, щоб відтворити колишню обстановку всередині ресторану.
- Підключення обладнання. Фахівці, які надають послуги з перевезення кафе, зберуть та встановлять на місця всю професійну техніку, а також підключать до електромереж та комунікацій, щоб заклад міг розпочати повноцінну роботу на новому місці.
Вартість перевезення кафе та ресторанів у Києві
Ціна перевезення ресторану в Києві — не фіксована величина і залежить від багатьох факторів:
- Обсяг майна, що доставляється. Чим більша квадратура та кількість меблів, техніки та іншого інвентарю у закладі, тим вища ціна вантажоперевезення.
- Етажності приміщень. Вартість переїзду кафе з верхніх поверхів буде відчутно вищою, адже цей фактор збільшує трудовитрати та час робіт. Вантажникам у більшості випадків потрібно буде зносити важкі меблі та техніку сходами.
- Наявності піаніно, сейфів, мармурових чи гранітних стільниць, інших великовагових та негабаритних предметів. Їхнє транспортування вимагає наявності такелажного обладнання, великого досвіду у персоналу транспортної компанії та особливої акуратності під час підйому.
Для точного розрахунку тарифу звертайтесь до наших менеджерів. Ми безкоштовно виїжджаємо на об'єкт, робимо виміри приміщень, зважуємо майно та надаємо оптимальну комерційну пропозицію, виходячи з Ваших завдань.
Ціни на перевезення ресторанів по Києву
- Мінімальне замовлення 750 грн (до 5 км)/год
- Більше 2-х годин 150 грн/ 30 хв
-
+ по Києву та
за містом в обидві сторони з 6-го км 15 грн/1 км
- Довжина 3 м
- Висота 1.80 м
- Ширина 1.50 м
- Об'єм 5 кубів
- Мінімальне замовлення 700 грн/2 год
- Більше 2-х годин 150 грн/ 30 хв
-
По Києву та
за містом в обидві сторони 15 грн/1 км
- Довжина 4 м
- Висота 1.8 м
- Ширина 1.7 м
- Об'єм 10 кубів
- Мінімальне замовлення 1200 грн/2 год
- Більше 2-х годин 350 грн/ 1 год
-
По Києву та
за містом в обидві сторони 15 грн/1 км
- Довжина 4 м
- Висота 1.8 - 2 м
- Ширина 1.7 - 2 м
- Об'єм від 10 до 18 кубів
- Мінімальне замовлення 2500 грн/3 год
- Більше 3-х годин 650 грн/ 1 год
-
По Києву та
за містом в обидві сторони 25 грн/1 км
- Довжина 6 м
- Висота 2.40 м
- Ширина 2.40 м
- Об'єм від 25 до 36 кубів
- Мінімальне замовлення 3500 грн/ 3 год
- Більше 3-х годин 750 грн/ 31 год
-
По Києву та
за містом в обидві сторони 25 грн/1 км
- Довжина 7,5 м
- Висота 2.40 м
- Ширина 2.40 м
- Об'єм від 40 до 48 кубів
- Мінімальне замовлення 5500 грн/ 4 год
- Більше 4-х годин 550 грн/ 30 хв
-
По Києву та
за містом в обидві сторони 30 грн/1 км
- Довжина 23 м
- Висота 2.70 м
- Ширина 2.50 м
- Об'єм від 86 кубів
Міцні та акуратні вантажники швидко та дбайливо доставлять ваш вантаж по Києву та області. Оперативність, доступна ціна, супер якість роботи.
- Година роботи: 200 грн
- Мінімальне замовлення: 400 грн
- Поверховість: 10 грн/поверх
- Вантажник на будматеріали: 300 грн/год